Tuesday, September 2, 2014

1. september 2014

Eile oli meie peres väga tähtis päev. Nora-Liis alustas kooliteed.
Aktus TTGs oli väga vahva. Ei olnud haudvaikus, kõned olid mõnusad ja nalja sai ka. Nora-Liis leidis varasemal tutvumisõhtul omale toreda sõbranna ja oli veidi pettunud, et ta 1. septembril teda pinginaabrks ei saanud. Õnneks laabus kõik 2. septembril ja nüüd jagab ta pinki vahva tüdrukuga.
Aktusel käisime ilma Lene-Maita, kes lasteaias tarkusepäeva tähistas. Nora-Liis oli väga õhinas, oli ta ju päevi lugenud. Peale aktust rõõmus ja rahul, elevusega uusi koolipäevi ootamas. Klassis jagati kätte abbitsad, kuna esimesi klasse oli neli ja aktus oleks liiga pikaks veninud.
Tänane esimene koolipäev oli tema sõnul lahe. Oli mate, emakeel ja loodusõpetus. Kõik tunnid meeldisid ja söök oli ka hea :)
1. septembril oli ka muusikakooli aktus, mis toimus kontserdi vormis. Koos Nora-Liisiga astusid muusikakooli ka tema pinginaaber ja 3 sõpra lasteaiast. Tartu on väike :)  Pidulikult anti kätte päevikud ja tutvuti oma õpetajatega. Nora-Liisi klaveri ja solfi õpetajad tundusid toredad.
Logistika on meil hommikuti igatahes uhke. Esmalt ärkavad Tiit ja Nora-Liis, söövad, siis hiilin mina Hanna-Loore kõrvalt patse punuma ja viimast lihvi andma. Tiit viib Nora kooli. Vahepeal ajan mina Lene-Mai üles, paneme riidesse, siis viib Tiit ennast koos Lene-Maiga lasteaeda ja tööle ja meie jääme Hanna-Loorega omi toimetusi tegema. Kl 12 paiku kui tunnid lõppevad, jalutame Hannaga Norale vastu ja siis koos koju. Õhtul tuleb Tiit koos Lenega. Muusikakooli päevadel on veidi keerulisem, aga see selleks.

                                                                         

Aulas




                                                                 Esimese õpetajaga
                                                     Muusikakooli direktoriga kätt surumas


1 comment: