Thursday, May 29, 2014

Hanna-Loore 1-kuune

1-kuune
Hanna-Loore sai paar päeva tagasi 1-kuuseks. Pisikesest nublust on kasvanud tegus tita - naeratab tahtlikult ja tunneb emme juba häälest ära. Koogab ka ehk siis üritab rääkida - "gaa-gaa" kuskilt kurgupõhjast.

Kuna ta on suur tissisõber ja oleks tissi otsas 24/7, siis enam issiga omapead ei lepi. Vale inimene ju! Kui esimestel nädalatel sai 2h oma käike teha ja asju ajada, siis beebi issiga kaksi kodus kisab kogu aja, kuni ma koju jõuan ja tissi suhu lükkan :) Aga ei saa pisikest süüdistada, sest emmepiim on ehtne vahukoor - kuuga on Hanna-Loore kasvanud 5 cm ja kaalu juures üle kg (58cm pikk ja 4980g raske). Sellise kosumise peale peabki sööma ja mõnulema. Suuremad õekesed tahaks väga titat sülle ja tegeleda, aga kuna ma temaga enamuse ajast chillin-söödan, siis vast 3-kuuselt tahab ta peale tissi ka teistega suhelda :) Hetkel on emme kogu maailm ja nii see peabki olema!

Päevakava on meil segane ja sassis. Kuumade ilmadega olime jahedas toas, aga ega ta siin suurt ei maganud. Nüüd on jahedam ja teeb toas 2-3 2h und ja lisaks pooletunniseid unesutsakaid peale sööki. Öösel sööb läbi une, nii et ma ei teagi, kui tihti. Igal juhul saan öösel ise piisavalt magada ja tundub, et tema ka. Ärkame kuskil 9 paiku ja ööunne kolime kl 22-00 vahemikus. Ringi tuuseldada veel kuskil ei saa just selle suure tissitamise pärast, aga küll jõuab.

Gaasiralli käis meil hoolega ja ägedalt, kuni D-vitamiini ja jogurtisöömise ära jätsin. Vaatame seda vitamiini asja. Peaks andma, aga kui laps ööpäevaringselt röögib nagu rattal.... Oleme vast isegi ilma üles kasvanud ja jätaksin ära vaid 3 kuuks, kui lastel hullemad gaasid.

Plaanis lähiajal beebsule pass teha, passipilt sai selline:

pass

 

2 comments:

  1. Proovi ikka söötmisajad paika saada, muidu tita saabki aru, et kogu aeg on vaja süüa. Tal ju kaal paigas, las vaatab niisama ringi ja siputab ka.

    ReplyDelete
  2. Väike tibu ja tähtpäeva küünal ka pildi peal näha.

    ReplyDelete