Friday, September 9, 2011

Septembris puhuvad uued tuuled

Lene-Mai läks hoidu. Muretsesin alul väga, kuna Noral võttis kohanemine väga aega ja hommikud olid nutused. Lene-Mai aga (ptui-ptui-ptui) läheb  mängima hea meelega, magab hoius hea meelega ja kui järgi lähen, on endiselt rõõmus. Ei ühtegi päeva nutuga. Lapsi on rühmas vähe ja kasvatajad on supertoredad, ehk sellepärast siis. Uuest nädalast jääb Lene ka õhtust sööma, siis saan lapsed ühekorraga aedadest kätte. Praegu on üks edasi-tagasi sõitmine, alguse asi.
Nora-Liis hakkas lasteaias tantsuringis käima, kus talle väga meeldib. Keerutasid linte ja mida kõike. Väikestele tüdrukutele on selline printsessindus ja tantsimine ikka nii oluline :) Ja liikumisõpetajaks on neil aias hoopis üks noor meesterahvas. Vaat kus lugu! Vahva! Pole enne kuulnud, et lasteaias noored mehed tööl, aga miks mitte. Õpetatakse vahvaid mänge (kulli jms).

Tööl on mul esimene nädal selja taga. Nähtud säänseid-määnseid. Aga väga huvitav on. Väga! Ei oleks arvanud. Tööd on palju ja hingetõmbeaega ei jää, ent sellevõrra jälle aeg lendab kiiresti ja saabki päev taas õhtule. Sel nädalal olin koos juhendajaga, varsti hakkan iseseisvalt vastu võtma. Eks siis näis, mis saab! Logistika on muidugi paras peavalu, lapsed vaja tuua-viia, poes käia jne.

Hoolimata sellest, et lapsega kodus olles oli kogu aeg hull tamp peal, no nüüd olen õhtuks ikka nii soss, et kustun kl 10. Pole seda mitu aastat juhtunud :) Tööinimese raske elu, eks ole!
Aga naudin igat hetke! Tunnen, et praegu on ideaalne tasakaal - hommikuti saan enda vaimu ergastada, suhelda igal rindel ja õhtune aeg on perele. Väga mõnus!

Tl on täna sünnipäev! Lähme õhtul Wernerisse kooki sööma ja tähistama. Kõik külalised on nädalavahetusel oodatud ;)

2 comments:

  1. Lapsed kasvavad ikka nii kiiresti. Minu arust pisem teil alles sünis ju, a näed, juba hoius :D

    Ilusat uut tööhooaega sulle :D

    ReplyDelete
  2. Sa tahtsid mu blogis enda lastele keeruseelikuid. Kirjuta mulle täpsed mõõdud ja pikkused ning teeme ära. liia.tammes @ mail.ee

    ReplyDelete