Friday, November 19, 2010

Lene-Mai kasvas titast tüdrukuks


Taas üks pisike tähtpäev. Lene-Mai on nüüd 10- kuune. Pikkust 76,5 cm ja kaalu 10,2 kg. Nora oli sama vabnalt enam-vähem sama pikk, ent kilo kergem. Pikad tüdrukud mõlemad. Käib ta ka ametlikult. Vabalt kuni 10 sammu, aga aeg-ajalt tuleb käpuli ka. Nii on veel kindlam. Aga arvan, et nädala pärast on käputamine ununenud ja piiga jookseb ringi. Nii emmekas kui eelmisel kuul ta ka enam ei ole. Natuke ikka, aga see käib asja juurde!

Harjutamise ta oma voodis magama ja öösel ta enam ei söö. Minu rõõmuks magab ta päeval kaks und mõlemad 1,5 tundi endise 40 min asemel. Päeva rütm on selline, et kl 8 tõuseme, siis kl 10-11,30 tudub. Kl 12 lähme tunniks õue. Kl 14.30 - 16 on järgmine uni. Kl 17-17.45 umbkaudu oleme õues, käime lasteaias. Ööuni saabub kl 20.

Vahva, et ta suudab end juba arusaadavaks teha. Saan aru, kui tal on nälg või siis uni või tahab ta lähedust. Varsti hakkab Lene rääkima... "Mämmämm" on juba igapäevane. Üldiselt on ta endiselt naerupall, kes kärus ringi sõites vastutulijaid võlub. Isegi tiinekad jäävad temaga kudrutama. Väike südametemurdja!

No comments:

Post a Comment