Sunday, October 17, 2010

Nora-Liisi 4. sünnipäev



Meie hommik algas imeilusa plaaniga Nora tordiga üles laulda. Välja kukkus nagu alati - pisike sünnipäevaline oli meist kõigist kõige varem üleval. Aga siiski - andsime karmi käsu voodisse tagasi minna ja oodata. Võtsime lilled ja kingid ja tordi ja seal ta siis istus nagu nunnu ja ootas oma tähtsat päeva. Laulsime Oilii-Oilaa ja kallistasime sünnipäevalast. Lapsed olid väga änksu täis, meie Tga veel unehõlmas.



Nora-Liis oli nii tubli laps, et emme-issi otsustasid kohe mitu kingitust teha. ilus printsessikleit, millega jõulule vastu minna, veidi printsessiatribuutikat ka.



Emme täiendas üllatust omatehtud nukuga, kelle Nora Sassiiks ristis (poiss on see nukk, muideks) ja issi kinkis kiige, mille saab Nora tuppa riputada.



Meil oli vägev plaan tordil 2 vulkaanküünalt põlema panna, et saab särtsu ja pauku, aga paraku ajasid nad nii palju tossu, et suitsualarm hakkas tööle ja loodetavasti sai terve maja aimu, et meil on miskit tähtsat plaanis :)



Maiustasime tordiga, riietasime sünnipäevalapse printsessirõivaisse ja asusime kaugelt külalisi ootama. Nora oli nii põnevil. Silkas muudkui akna vahet.

Kallistused-käepigistused ja pidu võis alata.





Vanaema, vanaisa, memm ja Tiia, ikka need kõige lähedasemad.



Vanaema-vanaisa tõid kingiks  BabyBjorni, mis pidavat pissima ja kakama ja sööma ja jooma ja nutma ja... nimeks sai ta Annabel. No meil oli terve sünnipäev selle nukuga sisustatud :)



Ja memm ja Tiia kinkisid vahva Punamütsikese pusle, mida me Nora nõudmisel õhtul koguni 2 x kokku panime, rohkemaks ei jätkunud emmel energiat. Ühed sossukad sussid ka olid pakis vanniõhtuid ootamas. Oleks mul vaid sellised... Noh, tegelikult ongi :)

Oli väga vahva päev. Torte oli iga näo kohta üks. Jeerum! Kes need nüüd ära sööb! No ja Lene muidugi näitas veidi iseloomu. Meie vaikne rahulik lapsuke oli kui ära vahetatud. Liiga palju võõraid nägusid ühe korraga, aga küll ta ajapikku tuttavamaks saab. Tegelikult oli pisike preilna ka väikest laadi sünnipäevalaps - 9 kuud ikkagi.



No ja nüüd lapsed magavad, köök on koristatud ja vaikus maa peal. olen nii õnnelik, et meid kahe ääretult armsa tütrega on õnnistatud. Armsamaid lihtsalt ei ole. Aitäh!

Aitäh külalistele ka! Nii armas, kui meeles peetakse ja pikk maa ette võetakse, et meid näha. Kallid olete te kõik!

1 comment: