Friday, February 19, 2010

Veidi käsitööd

Näitan tagantjärele detsembris valminud näputööd.

Krentu õpetuse järgi valmis õlasall emale jõuludeks. Kuna ma ise seostan õlasalle millegipärast vanadaamidega, kes mu ema veel kindlasti pole, kudusin selle erksavärvilisest lõngast. Ehk siis leiab ka kasutust. Ütlen ausalt, mina õlasalle ei fänna. Liiga noor veel, aga selle oleks küll meeleldi endale jätnud.
Lõngaks Novita Puro, vardad 4.5mm. Mustrit kududa oli huvitav. Esmakordselt kudusin nn venitatud pikkade silmadega - kerge, ent efektne.


Isa sai jõuludeks mütsi-salli. Proovisin esmakordselt nn doominotehnikat. Täitsa huvitav kogemus. Lõngaotsi tuli muidugi paras hulk, mida peita. Isa mul mütsi kanda ei armasta, aga paar korda olen seda tal isegi peas näinud. Sall vist ilutseb siiani riiulis. Mehed... Lõngaks muidu Ecologico Camel, vardad nr 4.5 mm. Väga pehme ja soe lõng, sees kaamelivill. Tegin sellest ka oma abikaasale mütsi. Õpetuse link sallil: Danica ja mütsil A-hat-fit-for-a-boyfriend


Nora-Liisile kinkis väike õde kohtumise puhul väikse sõbrakese:

Muster Elefante. Hästi armas pisike elevant sai, kergete tasakaaluhäiretega :) Endiselt meeldib mulle siiski kududa kampsuneid, kui pisikeste mänguloomadega mässata (palju lõngaotsi, mida peita, palju õmblemist ja nikerdamist).

2 comments:

  1. Mulle õlasallid meeldivad, ainult et ma ei kanna neid mitte õlgadel vaid kaela seotuna :)Armsad asjad, eriti elevants!

    ReplyDelete