Tuesday, January 27, 2009

Tõbised liikvel

Me siin nüüd haiged.
Mina hakkasin reede öösel vastu laupäeva kl 3 paiku nii hullusti selga valutama, et läksin Erakorralise Meditsiini osakonda valuvaigistavat süsti küsima. Ibuprofeen ei aidanud... No ja loomulikult sain ma sõimata (miks ma enam ei imesta!), et miks ma perearsti juurde ei pöördu jne. Rõhutan veel, et oli reede öö vastu laupäeva.
Reedel ma kusjuures käisin perearstil, kes mulle antibiotsi välja kirjutas ja pakkus haiguslehte. No kus ma siis saan haiguslehte võtta, kui esimest nädalat uues kohas tööl... :) Palavikku õnneks pole, krõbistan 3 korda päevas 5 tabletti korraga ja loodan terveks saada. Õnneks ei ole perearsti kahtlustatud neerukive. Jumal tänatud! Ikka see kuramuse neeruvaagnapõletik, millega ma varem juba kolm korda maadelnud olen.
No ja Nora paranes oma silmapõletikust, käis nädala lasteaias, laupäeval sai 38 palaviku, pühapäeval oli juba parem... siis oksendas pühapäeval ja esmaspäeval ja tänagi 4 korda. Kõik, mida sisse sööb, tuleb välja. Nüüd üritan talle Selga küpsiseid anda, et laps energiat saaks. Miski okseviirus vist.
Ootame endiselt suve! Üks hirmus gripiepideemia pidavat Euroopas liikuma, loodame, et see siia ei jõua!

Selline on siis prillitatud vanemate laps :) Piimavuntsidega!

1 comment:

  1. On jah viirused liikvel, kahju, tervis on ära ja olemine sant. Midagi pole teha.

    ReplyDelete