Monday, April 7, 2008

Unekool


Alustasime taas unekooliga. Eelmisel korral tegime seda kergemas variandis pool aastat tagasi täitsa edukalt. Siis aga muutus kuidagi mugavamaks laps kohe esimese ärkamisenutu peale oma kaissu võtta. Kes see ikka viitsib 3-4 x lapse toa vahet joosta öösel... Noja, ei saanud me kumbki mehega välja magada. Nora-Liisile väga meeldib kaisus olla. Ta ronib kohe päris kaissu, külje alla, nii et minule jääb 20 cm voodipinda. Kui teisele poole ronin, tuleb laps unesegasena külje alla järele.
Väsitav, sest nii ei puhka välja. T-l on mõnus, tema kaissu ei ronita, kui emme ka voodis on. Emme kaisus on parem :)
Nüüd siis harjutame uuesti, et ta oma voodis magaks varahommikuni ja öösel keefirit enam ei anna. Lutti saab Nora nüüd vaid magama jäädes ja magades. Päeval on lutid peidus.
Ja potil ka ikka päris tihti õnnestub, kui ta sinna panna. Suvel tahan teda hakata harjutama ilmamähkmeta, aluspükstega. Praegu on paljalt olemiseks veel külm.

2 comments:

  1. Kuidas teil unekool edeneb?Me peame ka vist selle raske tee ette võtma...

    ReplyDelete
  2. Mul on nii hea meel, et ma pole pidanud sellise asjaga võitlema, sest meie pere lapsed magavad kõik sündimist saadik omades voodites :)Meil vastupidi häda - tahaks last mõni hommik kaissu, aga vat ta ei tule :) Ja kui tuleb, siis voodisse hüppama ainult :P

    ReplyDelete