Wednesday, January 23, 2008

Taas paistab valgus

Aasta alguses lubasin endale, et võtan sel aastal kaalus alla. Ju vist sellest tulenevalt tabas mind eile õhtul no selline must masendus et... Minu puhul on alati nii, et kui kilod kaovad, kaob tuju ka. Tühi kõht ajab vihaseks vist... Kaduvad kilod võiksid ju just meelt rõõmsamaks muuta.
No ja eile siis istusin maja ees pimedas autos, nutsin 15 minutit ja mõtlesin, et kõik on nii mõttetu... Miks ja kellele ja kõik need tavapärased küsimused...
Siis tuli hakata end lohutama. Laps magama, shampus klaasi, cappucinojäätis nina ette ja massaazivanni. Hakkas veidi kergem...
Hommikuks oli mul pandud juuksuri aeg. Ja vaat seal juuksuris 2h istudes, täiesti imekombel (peamassaazh aitas vast kaasa), lõi mõtted selgeks ja panin oma järgmise viie aasta eesmärgid paika. Ja nii hea on nüüd. Tunnen taas jõudu edasi tegutsed, sest sihid on taas silme ees.
Olen kogu aeg arvanud, et olen selline "kodukana" tüüpi, kes hommikust õhtuni lapsi kasvataks, kokkaks ja kooks. Ja ideaaltöö oleks kl 8-17 kontori laua taga. Nagu nüüd praktika tõestas, ei ole ma selline kohe üldse mitte.
Nüüd on mu elu taas paigas. Tiinekast saati on mul olnud alati plaanid järgmiseks 5 aastaks ja nende järgi tegutsedes, olen kõik saanud, mida olen soovinud. Vahepeal üritasin niisama tiksuda ja näed mis sai... must auk...
Vihjeks siis, et mu plaanid hõlmavad eksameid (kui vaja siis kasvõi viis aastat järjest), uut rutiinivaba töökohta ja pere juurdekasvu (viie aasta jooksul, mitte kohe ;) ).

Ahsoo, ja järgmine nädalavahetus olen sõbrantsiga Dorpatis ja sel nädalavahetusel perega teises Eesti otsas sünnipäeval.

Elu on lill!!!

3 comments:

  1. Sa oled vapustavalt tubli, kõigest pool päeva ja juba siht silme ees! Nora on ja ka veel nii pisike, ongi parem kodus olla ju ;)Ausaltöeldes hakkab ka mulle tunduma see kontriroti elu jube kurnavana aga ise ei julge miskit radikaalset muutust ette võtta, kahjuks. Sinule hoian pöidlaid, et kõik läheks nii nagu sa soovid, mõnusat puhkust Dorpatis ;)

    ReplyDelete
  2. selged eesmärgid töötavad alati! mulle vähemalt tundub. Ja õudsalt hea on olla kui sihid on silme ees! mul oli ka pikka aega suht karm must auk ja kui aasta lõpul end kokku korjasin ja selja taas sirgu, siis nüüd on väga mõnus olla. Jõudu Sulle!

    ReplyDelete