Thursday, September 27, 2007

Shopping

Käisin täna garderoobi täiendamas, et oleks miskit selga panna esimesel tööpäeval. Montonis on stiilsed rõivad, aga kõik pikkusele 170. Kui ikka püksid 10 cm kukekad on, ei lähe kohe mitte...


Aga vaat PTA! Tuuseldasin seal kaupluses oma tund aega. Kuna vaja oli talvemantlit ja neid oli seal kohe hulgim, üks ilusam kui teine, siis keerutasin neis ringi ja imetlesin ennast :D Tõsiselt armsad! Kahjuks mu lemmikmantel - ruuduline, karvase kraega ja hirmkallis, oli pikkusele kuni172 ja mulle suht lühike. Mitte ebasündsalt lühike, aga ebapraktiliselt lühike. Mitu kihvti "nuku"lõikega altlaienevat fantastilist sügismantlit oli, eriti üks beez meeldis, aga kuna rahakott pole hetkel puuga seljas, rõhun talvemantli ostule. Järgmise nädala neljapäeval pidavat uus partii pikemaid mantleid tulema, lähen siis uuesti luurele.


Kingad ostsin küll omale. Armsad baleriinikad, tillukese kontsaga. Need kingad sobivad kontorisse valatult, nii pükste kui seelikuga. Sobiv kott on veel puudu :) Seda vaatan, kui mantlit ostma lähen.


PTAst leidsin viisakad põlvpüksid ja müüja suutis sama komplekti jaki ka mulle pähe määrida. Rõõmus olen! Sobivad hästi.


Ongi aeg vahetada kampsuni-teksa tudengistiilis riietus viisakama vastu välja...

1 comment: