Thursday, August 9, 2007

Pole sõnu!

Täna käisin Fit trennis. metsikult raske trenn ja pärast oli metsikult hea meel, et hakkama sain :))) Vestlesin pärast treener Britiga. Hästi tore inimene! Soovitas 3-4 x nädalas trennida ja juhendab minu rõõmuks DanceFit trenne, kuhu ka millalgi sisse astun. Tantsimine mulle ju väga meeldib! Nii leilisaun kui aurusaun olid täna täie fungi peal, seega mõnulesin pärast ja pool päeva oli täitsa hea tuju.
Nüüd siis tuju nullivad asjad:
  • Ootasime köögimööblit 10 nädalat nagu lepingus kirjas. Kusjuures tõesti iga nädal lugesin, mitu nädalat veel jäänud. See on nii pikk aeg!!! Nüüd selgus, et läheb veel umbes 2 nädalat, et kui juba 10 olete oodanud, mis see kaks siis enam ära ei ole. No mida!?! Veel 2 nädalat Selveri sooja sööki ja võileibu süüa on juba õudusunenägu. Jah, meil on siin 2 auguga igiaeglane elektripliit. Aga kui siiani on pakitud asjad, mis ootavad paigutust köögikappidesse ja iga laud siin majas on köögitarvetega üle kuhjatud, mistõttu pole ühtki nurgakest, kus toitu valmistada ja ega ei ole selles seapesas siin tahtmistki... Ma ei ühtle rohkem midagi. Nora-Liis peab ka jätkuvalt püreesid edasi sööma, sest "andke lapsele sama toitu, mis ise sööte", ma arvan sinna ei klassifitseeru võileivad ja pitsa. No miks ei või tähtajast kinni pidada!???? Lisaks nad küll paigaldavad mööbli, ent santehnilisi ja elektritöid nad ei tee, ehk siis samaks ajaks tuleb kohale orgunnida vastavad asjamehed. See saab lõbus olema - vaata järgmist punkti.
  • Siin korteris on vaja teha mõned elektritööd - T helistas oma kolma firmasse, kes vastasid, et selliste pisisasjadega nad ei tegele. 3-4 elektrikut peale selle käisid koha peal, lubasid asja ära teha ja kadunuks nad jäidki. Nüüd pöördume tagasi eelmise punkti juurde, kus täpselt samaks ajaks kui köögimööbel tuleb, on vaja kohale elektrikut. Nii... Praeguste elektrikute tunnihinna juures ma õpiks ise elektrikuks, praegused ei suvatse kohalegi ilmuda...
  • Töödejuhataja firmast, kes meile maja ehitas, polnudki üldse töödejuhataja nagu ta väitis, mingi suvaline Vello hoopis. Seetõttu meil siin miskit ei liikunud. Oli selline tore vend, kes lubas mitu korda, et tuleb hommikul kl 8 ja kui me kõik selleks ajaks, ikka võõras inime ju, riides ja kasitud olime, polnud teda kuskil. Nii korduvalt!
  • Vannituppa lasime teha mööbli. Mööbli tarneaeg venis 2 korda pikemaks kui algselt lubatud. Ja siis ei olnud kapil sees auke torude ja valamu jaoks. Ole nii kena ja otsi Tartust puusepp, kes neid teeks. Tulemus oli null. Tegime siis lõpuks ise. Sama mehe käest tellisime vannituppa riiulid. Käis mõõtis ja teeb neid 3 väikest riiulit juba 2 kuud. Lass ta siis teeb. Tellisime teisest firmast.
  • Riidekapid saime õigel ajal kätte, aga kuna mees, kes neid siin nüüd paigaldas ja enne tellimist kohapeal käies kõik üle mõõtis-vaatas, oli vist sel ajal pime, ei saanud me ühte kappi sisse riidepuutoru, kuna ohhoo, meil ju elektrikilp seal seinas. Vaat kus kurask! Nüüd nende torudega läheb veel 2 nädalat.

Aitab vist.... Mind ei ole mõtet ärritada. Mu viimased närvirakud on praegu agoonias....

2 comments:

  1. Elektrikuks õppimine on vist hea mõte;) Meil oli eelmine suvi köögiga sama jama, lisaks oli tööpinnas neljase pliidi jaoks auk lõigatud aga meil oli tellitud, oh üllatust, kahene pliit, ootasime uut tööpinda veel ca 1,5 kuud. Jõudu ja üritage ikka huumorimeelt säilitada selle ehitamise kadalipu juures.

    ReplyDelete
  2. Ega meil muud kahjuks üle ei jää. Tore, et me pole ainsad hädapätakad :)

    ReplyDelete