Thursday, July 5, 2007

Pühajärvel

Läksime eile perega Pühajärve Spasse ujuma, et ikkagi puhkus või nii... Pole seal kunagi varem sees käinud, ent loodus on seal imeilus! Nautisime mullivanni, sulistasime Nora-Liisiga tükk aega lastebasseinis, käisime saunas, jalutasime järve ääres ja matkaradadel ning otsustasime, et kui juba, siis juba - jäime eksprompt ööseks. Kuna tavaline viimane tuba, mis järgi, oli ropu raha eest vaatega vastu betoonseina, siis võtsime sviidi. Saunaga. Ja suure rõduga, mis 10 x suurem mu kodusest rõdust, kust avanes vaade maalilisele järvele. Sviit koosnes kahest dushiruumist (!), saunast, nn elutoast ja magamistoast, mistõttu sai lapse magades isegi omaette olla. Jõime rõdul päikeseloojangul veini ja õhtul ujusin kolmveerand üksteist basseinis veel paar ringi.
Hommikul nautisime järjekordset fantastilist söögikorda ja läksime uuele sauna-basseini-mullivanni-lastebasseini tiirule. Nora-Liisile nii meeldis ja meile muidugi ka. Mina nautisin jalgade parafiinitamist ja savisoojendust õlavöötmele (mis polnud küll midagi erilist), T käis aga kaks korda ekstraktiga massaazivannis. Teist korda oli Nora-Liis ka vannis, seal nad siis sulistasid...
Enne äraminekut ronisime Tornikohvikusse, kus kõik seinad klaasist ja olime seal sel hetkel ainsad. Viimase peal privaatne romantiline istumine suuepärase vaatega silmapiirile caffe latte ja shokolaadikoogiga. Isegi Nora-Liis oli rahulik ja andis meile veidi aega lihtsalt olla.
Kuna see reis nii mõnusalt "relaxiv" oli, rahast me ei räägi :) , siis otsustasime, et Soome ei lähe. Lapsega liiga pikk sõit ja "avasta Eestimaad" reis oli piisavalt mõnus. Nüüd on nii hea olla!!!

No comments:

Post a Comment