Thursday, March 8, 2007

Õhus on kevadet


Hetkel näitab termomeeter akna taga 11 kraadi sooja.

Ärgates kimasime Nora-Liisiga kohe välja kahetunnilisele jalutuskäigule, nii kevadine ilm ju. Väike My tuli ka seltsiks. Sai kõiksugu jutud ära räägitud. Hästi mõnus oli.

Teine pool päevast möödus (nagu neljapäev ikka) koristades. Aga jälle meie moodi! Pooltundi vaatas Nora-Liis andunult tolmuimejat, vehkis käte ja jalgadega ja urises hästi keskendunud näoga tolmuimejaga duetti :))). Ju ta arvas, et lõpuks ometi keegi, kes temaga sama häält teeb :)

Siis sai mul tolm imetud ja Nora-Liisil ka kõrini. Istutasin ta lamamistooli, panin raadio üürgama ja etendasin etenduse nimega "Rokkar, kes üritab salaja tolmu võtta". See tähendas siis seda, et vehkisin juustega, kargasin ennastunustavalt ja vehkisin kätega õhus, sest Nora-Liisile see hullult meeldib. Samal ajal üürgasin veel laulda kah. Ja salaja, nii et Nora ei näinud, õnnestus samal ajal tolm ära pühkida. Sest tähelepanu peab sel hetkel kuuluma vaid talle, muidu ta otsustab lamamistoolist maha ronida ja siis on kisa lahti.

Ja nüüd jäi tirts magama ja mul on veel tund, et rahus mõnuleda.

Üks tuubisoovitus kah. Nimelt, kui jalad on sokis-saapas talvitumisest igasugust esteetilist välimust minetades norgu vajunud, siis pildil näidatud kreem teeb imesid ja on superodav. Alla 40 kronsa vist. Aga supertõhus ja aitab kohe. Nüüd ma olen taas siidiste jalgade omanik!

No comments:

Post a Comment